Annuleren en retour zenden

Bestelling annuleren en/of retour sturen

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa € 7,25 per pakket (PostNL), raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via retouren@3d-creaties.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Uitzonderingen

Bestellingen van producten, die u via deze webwinkel koopt en voor u op maat volgens de door u ingevoerde specificatie worden gemaakt, kunt u niet annuleren of retour sturen. Het herroepingsrecht is hier op niet van toepassing. De verkoop is na succesvolle betaling in principe definitief. Verzoeken tot annuleren zullen echter geaccepteerd worden zolang nog niet is begonnen met het vervaardigen van de producten of onder aftrek van de reeds gemaakte kosten.

Retourlabel

De kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa € 7,25 per pakket (PostNL), raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Het is ook mogelijk een retourlabel bij ons aan te vragen. In dat geval verrekenen wij de kosten met het terug te betalen orderbedrag. U krijgt altijd vooraf een opgave van de kosten.

X