Modelformulier voor herroeping

Informatie rondom garantie & retour

Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via retouren@3d-creaties.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Uitzonderingen retourneren

Bestellingen van producten, die u via deze webwinkel koopt en voor u op maat volgens de door u ingevoerde specificatie worden gemaakt, kunt u niet annuleren of retour sturen. Het herroepingsrecht is hier op niet van toepassing. De verkoop is na succesvolle betaling in principe definitief. Verzoeken tot annuleren zullen echter geaccepteerd worden zolang nog niet is begonnen met het vervaardigen van de producten of onder aftrek van de reeds gemaakte kosten.

Garantie

Indien een ontvangen product niet aan de eisen voldoet, die daar redelijkerwijs aan gesteld mogen worden, heeft u recht op een vervangend product, of, wanneer dat niet mogelijk is, teruggave van het orderbedrag inclusief verzendkosten. De ondernemer kan terugzending van het product verlangen, waarbij de kosten voor rekening van de ondernemer komen. De hoogte van de restitutie kan worden verminderd met een bedrag aan afschrijving voor de periode die het product in gebruik is geweest. De garantie vervalt, wanneer het gebrek (mede) is veroorzaakt door uw eigen handelen.

Identiteit ondernemer

3d-creaties.nl
Bellinckhof 122
7556 NM Hengelo
Nederland
info@3d-creaties.nl
T: +31-74-2780118
KVK: 08156617
BTW: NL002041523B09

Modelformulier voor herroeping

(dit formulier alleen invullen en inzenden als u de overeenkomst wilt herroepen)

Modelformulier voor herroeping downloaden.

X