Over gratis verzenden

Over gratis verzenden

In tegenstelling tot veel andere webshops rekenen wij wel verzendkosten. U zult zich afvragen waarom. Dat is heel eenvoudig: de kosten die gemaakt worden voor het verzenden (de vervoerders versturen helaas niet gratis), moeten op de een of andere manier betaald worden. De meeste webwinkels berekenen deze kosten door als een soort opslag in de verkoopprijs van de producten. We kunnen onze producten best allemaal net iets duurder maken en daarmee doen alsof we geen verzendkosten rekenen – zoals meestal gebeurt bij andere webwinkels.

Dit vinden wij echter oneerlijk omdat op deze manier de klanten die meerdere artikelen bestellen dus gestraft worden doordat er aan hen dus eigenlijk dubbele verzendkosten worden berekend.

De webwinkels die dus geen verzendkosten rekenen, verdienen dus zonder dat u het door heeft op de ‘geen verzendkosten’………
Wij houden de kosten liever open en eerlijk!

Hetzelfde geldt voor gratis retour zenden. Ook hiervoor zouden we al onze producten iets duurder moeten maken. En ook dan zouden klanten die zich het beste oriënteren gestraft worden.

X